Undervisning


 

Jeg underviser i barn til barn massage! 


Barn til barn massage er en massageform, der skaber kontakt mellem de to, der giver og modtager. Det er en berøringsform, der fremmer en indre ro hos den, der giver og den, der modtager. I skoleregi er det et pædagogisk redskab, der giver lindring i det øjeblik det gives. Kroppen slapper af i det øjeblik, den bliver rørt, og en nydelse bliver vagt, som er lindrende i den travle hverdag for små som store.

Jeg har arbejdet med denne massageform de sidste 9 år som folkeskolelærer. Det er både indskolings-, mellemtrins- & udskolingselever, der har haft glæde af massageformen. Selv mine kollegaer og forældre nyder massageformen, da berøringen skaber en samhørighed! 

Hvis du ønsker at bruge barn til barn massage i din undervisning/ i dit arbejde/i din institution/ forening/ virksomhed, så skriv til mig, så finder vi ud af det. Hvis du ønsker at kombinere barn til barn massage med et forløb med blodsukkerstabiliserende kost, så finder vi også ud af det. 

 

 

Jeg tilbyder undervisning i “find, hold fast og vedligeholde din gnist” for en gruppe på 16 – 20 personer.

———————————————————————————————–

I de sidste 10 år har jeg overvejet om en ændring i kosten, bevægelsen, fællesskabet, vand, berøring og søvn kan bidrage til øget livskvalitet. Spørgsmålet er, om disse elementer kan reducere tankerne, det ubalancerede følelsesliv og sygdom, og det kan føre til mental sundhed. 

Hvad ville der ske, hvis man undlod at spise raffinerede produkter, fik et balanceret forhold til sukker, spiste økologisk og ikke – konventionelle varer, mediterede, gav sig selv massage / klangmassage og bevægede sig hver dag? Ville det gøre en forskel i ens hverdag?

Man bliver afhængig af sukker! Jeg vil påstå, at det er lige så svært at stoppe med at spise sukker som at ryge.  

I februar 2021 opstarter jeg en gruppe på Frederiksberg, og gruppen er for jer, som ønsker at arbejde aktivt med jeres egen sundhed og jeres egen livsenergi.

Har du lyst til at være med i et langsigtet forløb, hvor bevægelse, berøring, ernæring og meditation er integreret, så er denne gruppe noget for dig. Denne gruppe er især noget for dig, hvis du ved, at du ikke kun udvikler dig for din egen skyld, men også for at blive et kompetent medmenneske som efter evne ønsker at bidrage til verden, uanset hvor vi er i livet eller arbejdslivet.

Jeg underviser udogmatisk, oplevelses- og erkendelsesorienteret, og jeg tager udgangspunkt i undervisningen fra Nordlyscenteret fra Silkeborg, Center for ernæring og terapi og Marshall B. Rosenbergs tanker om kommunikation i en åben, respektfuld og venskabelig atmosfære.

Jeg inviterer 18 – 20 personer ind i et empatisk nært og lukket fællesskab, hvor vi fokuserer på vores egen og hinandens mentale -, emotionelle – og fysiske udvikling. Vi arbejder i 16 uger, og i dette tidsrum er man indstillet på at arbejde fokuseret med respekt for sig selv og dem på holdet. Så dig der har diabetes, cøliaki, irritabel tyktarm, stress, eksem, har smerter i leddene, ønsker at tabe dig eller bare ønsker at gøre noget godt for dig selv – kom og vær’ med! 

Vi kommer til at se på mundens hygiejne, mavesækken og dens Ph-værdi, bugspytkirklens enzymer, leveren, fordøjelsen, mitokrondrierne, mikrobiotaen og blodsukkeret. Vi vil undersøge, om vi mangler mineralerne: zink, calcium, D-vitamin, magnesium og selen, og vi vil arbejde med nervesystemet og tallerkenmodellen.

Den første tirsdag i februar måned 2021 starter  jeg et forløb i mental sundhed. Vi bliver et hold på 16 – 20 mennesker, der mødes hver anden tirsdag fra kl. 16.00 – 21.00.

Vi mødes hver 14. dag i 16 uger. Når vi mødes starter vi ud med at gå en rask tur på en halv times tid. Derefter mediterer vi i en halv time. Bagefter arbejder vi med massage uden på tøjet – en halv time til hver. Den første halve time viser jeg, hvad man skal gøre, dernæst giver man den ene vej og derefter den anden vej. Dernæst spiser vi vores egen medbragte madpakke, og den sidste halvanden time er fokus på ernæring. Her er der undervisning og derefter spørgsmål vedr. håndtering af hverdagskosten. Vi afslutter aftenen med at give hinanden en miniklangmassage. 

Gennem årene har jeg fået at vide af mine undervisere, at hvis man vitterligt ønsker at øge ens mentale sundhed & trivsel, er den bedste måde at udvikle sig på er i et fællesskab. Det er nemmere at se sine egne fremskridt i et fællesskab, for der er vidner med på vejen og som støtter en.

Sammen skaber vi et rum, hvor vi kan være os selv sammen. Holdet starter den første tirsdag i februar i 2021 og 16 uger frem. Vi mødes kl. 16 – 21 hver anden tirsdag!  

Prisen er 4000 kr. for 16 uger. 

Hvad får man pr. gang:

  • 1/2 times gåtur 
  • 1/2 times meditation med fokus på dit indre / med klang
  • 1 1/2 times kropsarbejde med fokus på dig
  • 1 1/2 times undervisning i ernæringsterapi med fokus på dig
  • en stund med klang/klangmassage
  • at være en del af et fællesskab, hvor vi støtter hinanden

 

Du tilmelder dig ved at skrive til mig på Rachel.valby@gmail.com eller sms til mig på 60804321. Når tiden nærmer sig, henvender jeg mig til dig for at fortælle, hvor undervisningen foregår. 

Det eneste, du skal have med, er din aftensmad, en pude, en blok og en blyant. Resten klarer jeg! Jeg forventer, at man deltager hver gang, at man kommer til tiden, og man har aftensmad med til sig selv.  

Hvem er jeg: Jeg er folkeskolelærer på 20. år, coach, bevæg dig for livet løbe- & gåvært & skraldegåvært, massør & klangmassør og ernæringsterapeut.