Undervisning

Jeg holder foredrag: 


  • “Skraldegåture – er det virkelig nødvendigt? Hvis ja, hvorfor og hvordan” Er det virkelig nødvendigt at gå skraldegåture? (Foredraget varer i 45 min, og der er 30 min til spørgsmål)

Hvis du ønsker at bestille et foredrag, er du velkommen til at skrive eller ringe til mig. 

 

 

Jeg underviser i barn til barn massage & Barn til barn massage med blodsukkerstabiliserende kost.


Barn til barn massage er en massageform, der skaber kontakt mellem de to, der giver og modtager. Det er en berøringsform, der fremmer en indre ro hos den, der giver og den, der modtager. I skoleregi er det et pædagogisk redskab, der giver lindring i det øjeblik det gives. Kroppen slapper af i det øjeblik, den bliver rørt, og en nydelse bliver vagt, som er lindrende i den travle hverdag for små som store.

Jeg har arbejdet med denne massageform de sidste 9 år som folkeskolelærer. Det er både indskolings-, mellemtrins- & udskolingselever, der har haft glæde af massageformen. Selv mine kollegaer og forældre nyder massageformen, da berøringen skaber en samhørighed! 

Hvis du ønsker at bruge barn til barn massage i din undervisning/ i dit arbejde/i din institution/ forening/ virksomhed så skriv til mig, så finder vi ud af det. Hvis du ønsker at kombinere barn til barn massage med et forløb med blodsukkerstabiliserende kost, så finder vi også ud af det. 

 

Jeg tilbyder undervisning i “Mental sundhed & Bæredygtig livsstil” på det personlige plan for grupper på 14 – 16 personer.

———————————————————————————————————————————-I Februar måned 2021 starter  jeg et forløb i mental sundhed & bæredygtig livsstil. Vi bliver et hold på 14 – 16 mennesker, der mødes hver anden tirsdag fra kl. 17 – 21.30.

Fokus er vores mentale sundhed og finde en livsstil, der er befordrende for den enkelte. 

Nogen har diabetes, andre har irritabel tyktarm, stress, eksem og andre vil tabe sig, eller ønsker at blive gravid, nogen har gigt, andre er i krise / eksistentiel krise, og andre ønsker bare at gøre noget godt for sig selv. Vi har alle sammen vores udfordringer, og sammen kan vi udvikle os. 

Jeg tilbyder, at vi mødes hver 14. dag i 16 uger. Når vi mødes den første tirsdag i februar måned kl. 16.00, går vi en tur på en halv times tid. Derefter mediterer vi i en halv time – jeg guider. Bagefter arbejder vi med massage uden på tøjet – en halv time til hver. Den første halve time viser jeg, hvad man skal gøre, dernæst giver man den ene vej og derefter den anden vej. Dernæst spiser vi vores egen medbragte madpakke, og den sidste halvanden time er fokus på ernæring. Her er der undervisning og derefter spørgsmål vedr. håndtering af hverdagskost. Vi afslutter aftenen med at give hinanden en miniklangmassage. 

Gennem årene har jeg fået at vide af mine undervisere, at hvis man ønsker at øge ens mentale sundhed & trivsel, er den bedste måde at udvikle sig på i et fællesskab. Det er nemmere at se sine egne fremskridt i et fællesskab, for der er vidner med på vejen og som støtter en.

Sammen skaber vi et rum, hvor vi kan være os selv sammen. Kom og vær med! Holdet starter den første tirsdag i februar i 2021 og 16 uger frem. 

Prisen er 200 kr. pr. aften pr. person eller 3200 kr. for 16 uger. 

Hvad får man pr. gang:

  • 1/2 times gåtur 
  • 1/2 times meditation med fokus på dit indre / med klang
  • 1 1/2 times kropsarbejde med fokus på dig
  • 1 1/2 times undervisning i ernæringsterapi med fokus på dig
  • en stund med klang/klangmassage
  • at være en del af et fællesskab, hvor vi støtter hinanden

 

Du tilmelder dig ved at skrive til mig på Rachel.valby@gmail.com eller ringe til mig på 60804321. Når tiden nærmer sig, henvender jeg mig til dig for at fortælle, hvor undervisningen foregår. 

Det eneste du skal have med er din aftensmad, en pude, en blok og en blyant. Resten klarer jeg! Jeg forventer, at man deltager hver gang, at man kommer til tiden, og man har aftensmad med til sig selv.  

Hvem er jeg: Jeg er folkeskolelærer, coach, bevæg dig for livet løbe- & gåvært, massør og ernæringsterapeut, og jeg ved, at for at være mental sund & finde sin egen bæredygtig livsstil er det nødvendigt at gøre brug af forskellige værktøjer.