Om mig

Mit navn er Rachel Pryce Roed, jeg er 47 år, gift og har to teens. Jeg er tosproget, fordi jeg er vokset op med en irsk/walisisk mor og en dansk far. Jeg har international baggrund, fordi jeg er vokset op henholdsvis i Østafrika og Danmark. Overgangen fra det internationale liv til livet i Danmark gjorde indtryk på mig, og derfor har mental sundhed og en bæredygtig livsstil haft min interesse i mange år.

Jeg er folkeskolelærer, ejer en lille virksomhed og er initiativtager til “Dråben i Havet gør en forskel”. 

Jeg er certificeret coach, massageterapeut, massagevejleder, klangmassør og barn til barn massør” fra Nordlyscenteret i Silkeborg. Desuden læser jeg til ernæringsterapeut hos Mie Damhus og Karen Kaae på Center for Ernæring & Terapi i København.

Jeg tilbyder en vifte af metoder til at forbedre forudsætningerne for heling.

Mit mål for virksomheden er, at vi alle er mentalt sunde & har en bæredygtig livsstil. Det vil sige at børn, unge og voksne, der ikke trives, får den hjælp, de har brug for, så de finder den livsstil der passer til dem, deres kære og vores planet. 

Øverst på min hjemmeside er der beskrevet, hvad jeg kan tilbyde. 

 

 

 

Virksomheden har en social – & miljøbevidst profil ved, at den tilbyder “skraldegåture”. 

  • Mit mål er, at alle – børn, unge, voksne, familier & erhvervsdrivende lærer at smide skrald i skraldespande, affaldssortere og får en forståelse for vigtigheden af at placere skrald i skraldespande.

Med skraldegåturene signalerer vi til andre, at vi ønsker en holdningsændring vedr. placering af skrald, samtidig gør vi vores  by renere. Vi “walk our talk”. For mange steder hvor vi venter på bussen, hvor vi parkerer vores cykel eller bil, når vi skal ind i butikkerne eller ned til metroen, dér ligger meget skrald. Hver gang vi går en skraldegåtur, er det en dråbe i Havet, som gør en forskel.

Mottoet er en ren by, rent miljø & rent hav.”

Min erfaring er, at når vores fokus er på andet end os selv, og vi handler ud fra et “vi – et os” og ikke et individualistisk “jeg”, kommer der nærhed og mening, og kognitive ressourcer bliver frigivet. Der er større mulighed for samhørighed! Vi er veluddannede i at tænke i “jeg” og kun “mig”, og det kan ende i ensomhed og isolation!  Det har vi ikke råd til hverken nu eller på lang sigt.  Med en skraldgåtur mødes vi, og her er der både et “du”, et “jeg”, og et “vi”.  Vi bliver interdependent.

At en lille ting som at smide plastik, snus eller et skod påvirker vores by, vores miljø og vores hav. At en lille ting som at samle skrald op og placere det i skraldespanden gavner mere, end hvad man lige kan se. 

Kom og vær’ med på en skraldegåtur. Det koster ikke noget, og det gi’r energi.

Du/ I kan se mere på facebookgruppesiden: Dråben i Havet gør en forskel.