Om mig

Mit navn er Rachel Pryce Roed, jeg er 47 år, gift og har to teens. Jeg er tosproget, fordi jeg er vokset op med en irsk/walisisk mor og en dansk far. Jeg har international baggrund, fordi jeg er vokset op henholdsvis i Østafrika og Danmark. Overgangen fra det internationale liv til livet i Danmark gjorde indtryk på mig, på en måde der gør, at jeg kan se det danske folk også med udenlandske øjne. Mental sundhed og en livsstil der befordrende for mennesker og miljø har min interesse. 

Jeg er folkeskolelærer, ejer en lille virksomhed og er initiativtager til “Dråben i Havet gør en forskel”. 

Mit mål for dig er, at du tager de tiltag du ønsker, så du får det bedre med den situation du er i – at du med dine handlinger får det bedre med din krop, dit sind, dine medmennesker, dit arbejde og det er på trods af modgang, kriser, tab, sorg, sygdom, smerter og uretfærdig behandling! 

Når vi mødes, ser vi på de udfordringer, du står i. Jeg giver ikke et hurtigt fiks. Jeg er din detektiv, og jeg bruger min tid på at se hele vejen rundt. Spørgsmål som hvor tit du går på toilettet, hvordan afføringen slippes, hvordan ser det ud, lugter det, vil jeg spørge dig om. Jeg vil også spørge til dit blodsukker, mikrobiotaen, anatomi, neurologien, hvordan du har det og til dit energiniveau.

Ud fra dine behov vil jeg gør brug af værktøjerne ernæringsterapi, klang & massage og coaching, når vi mødes.

Jeg er et supplement til lægen, og jeg er ikke lægen. Jeg bakker dig op, så du ser dit potentiale og at du må opleve at du  kan med dine valg leve i harmoni med dine værdier. Jeg er her for at støtte og vejlede dig! 

Min vision med virksomheden er at børn, unge og voksne der ikke trives, får den hjælp, de har brug for! 

Jeg kan bidrage, fordi jeg er certificeret coach, massageterapeut, massagevejleder, klangmassør og barn til barn massør” fra Nordlyscenteret i Silkeborg. Jeg læser til ernæringsterapeut hos Mie Damhus på Center for Ernæring & Terapi i København.

Øverst på min hjemmeside er der beskrevet, hvad jeg kan tilbyde.