Massage & Klang

Jeg er certificeret Nordlys massageterapeut fra 2010 fra Nordlyscenteret i Silkeborg, massagevejleder fra 2018, klangmassør og barn til barn massør”.

 

Min praksis er på min private adresse Dr. Abildgaards Alle 12, st.tv – 1955 Frederiksberg.

 

Barn til barn massage er en massageform, der skaber kontakt mellem de to der giver og modtager. Det er en berøringsform, der fremmer en indre ro hos den, der giver og den der modtager. I skoleregi er det et pædagogisk redskab, der giver lindring i det øjeblik det gives. Kroppen slapper af i det øjeblik den bliver rørt og en nydelse bliver vagt, som er lindrende i den travle hverdag.

Jeg har arbejdet med denne massageform de sidste 9 år som folkeskolelærer. Det er både indskolings-, mellemtrins- & udskolingselever der har haft glæde af massageformen. Selv mine kollegaer og forældre nyder massageformen, da berøringen skaber en samhørighed! 

Jeg underviser i barn til barn massage og hvis du ønsker du at bruge barn til barn massage i din undervisning/ i dit arbejde, så skriv til mig, så finder vi ud af det. 

 

Jeg tilbyder 3 former for massage:

Nordlysmassage  er en massageform, der restituerer den udmattede krop. Massagen er langsom og lindrende og vækker kroppens egne selvhelbredende kræfter. Det er en massageform, der blev udviklet i slutningen af 70’erne af Anne Nees. Nordlysmassagen er en helskropsbehandling. Med den gennemgår man de store muskelgrupper og samler kroppen med blinde og faste tag og energetiske strøg, så klienten kan mærke sin krop uden, at det som sådan gør ondt.

Jeg har givet nordlysmassage de sidste 10 år i min klinik. Afsæt gerne 2 timer til første gang, da jeg skriver journal, spørger ind til dit mål og byder på et glas vand/en kop te. Prisen er 800 kr. Anden gang må du gerne afsætte 1 1/2 time og prisen er 600.

 

Klangmassage er en massageform, hvor man har tøj på. Den er rettet til folk også med alvorlig stress. Klangen fra skålene renser, fjerner og samler kroppen energetisk og kropsligt. Man stiller en stor skål under brikken, og skåle på kroppen. Når man slår på skålene med en rolig hånd, går klangen igennem bindevævet, musklerne og igennem kroppen. Det er en æstetisk og sanseoplevelse. Vi arbejder med bindevævet, muskulaturen, leddene og klangen kommer i, på og om kroppen. Der bliver arbejdet på to planer på en gang.

Min erfaring er, at når man har prøvet klangmassage så vil man gerne have det igen. Ofte er det folk med alvorlig stress, der ønsker klang for at lindre og restituere sig selv. Klangmassage er ny på markedet, og det er først inden for de sidste par år – at det går op for københavnerne, at lyd påvirker helende og healende. Afsæt gerne 1 1/2 timer første gang – prisen er 850 kr. Anden gang er prisen er 650 kr og afsæt gerne 1 – 1 1/4 time.

 

Massage med klang er en massageform, hvor man inkorporerer nordlysmasage med klangmassage. Efter at have givet nordlysmassage på forsiden af kroppen,  får man klangmassage, og når man har givet bagsiden af kroppen massage, giver man den klang med skålene. Undervejs gør man brug af den store 8 kg skål, som er under briksen. Den sender vibrationer op i kroppen, mens man modtager massagen. Massage med klang varer fra 1 1/2 til 2 timer. Den er intensiv og dybgående. Sessionen koster 1000!