Massage & Klang

Jeg er certificeret Nordlys massageterapeut, massagevejleder, klangmassør og barn til barn massør” fra Nordlyscenteret i Silkeborg.

Min praksis er på min private adresse Dr. Abildgaards Alle 12, st.tv – 1955 Frederiksberg.

 

Jeg tilbyder:

  • Barn til barn massage – 
  • Nordlys massage – varer 1 1/2 time – pris 850 kr.
  • Klangmassage – varer 1 1/2 – 2 timer – pris 850 kr. 
  • Massage med klang svarer 2 timer – pris 1000 kr. 

 

Barn til barn massage er en massageform, der skaber kontakt mellem de to, der giver og modtager. Det er en berøringsform, der fremmer en indre ro hos den, der giver, og den der modtager. I skoleregi er det et pædagogisk redskab, der giver lindring i det øjeblik, det gives. Kroppen slapper af i det øjeblik, den bliver rørt, og en nydelse bliver vagt, som er lindrende i den travle hverdag.

Jeg har arbejdet med denne massageform de sidste 9 år som folkeskolelærer. Det er både indskolings-, mellemtrins- & udskolingselever, der har haft glæde af massageformen. Selv mine kollegaer og forældre nyder massageformen, da berøringen skaber en samhørighed!

Hvis du ønsker at bruge barn til barn massage i din undervisning/ i dit arbejde/i din institution/ forening/ virksomhed så skriv til mig, så finder vi ud af det. 

 

Nordlysmassage  er en massageform, der restituerer den udmattede krop. Massagen er langsom og lindrende og vækker kroppens egne selvhelbredende kræfter. Det er en massageform, der blev udviklet i slutningen af 70’erne af Anne Nees. Nordlysmassagen er en helskropsbehandling. Med den gennemgår man de store muskelgrupper og samler kroppen med faste tag og blide strøg, så klienten kan mærke sin krop uden, at det som sådan gør ondt.

 Afsæt gerne 1 1/2 til 2 timer til første gang, da jeg skriver journal, spørger ind til dit mål og byder på et glas vand/en kop te. Prisen er 850 kr. 

 

Klangmassage er en massageform, hvor man har tøj på. Den er rettet til folk også med alvorlig stress. Klangen fra skålene renser, fjerner og samler kroppen energetisk og kropsligt. Man stiller en stor skål under briksen og skålene på kroppen. Når man slår på skålene med en rolig hånd, går klangen igennem bindevævet, musklerne og igennem kroppen. Det er en æstetisk sanseoplevelse. Vi arbejder med bindevævet, muskulaturen, leddene, og klangen kommer i, på og om kroppen. Der bliver arbejdet på to planer på en gang.

Ofte er det også folk med alvorlig stress, der ønsker klang for at lindre og restituere sig selv. Afsæt gerne 1 1/2 – 2 timer første gang – prisen er 850 kr. 

 

Massage med klang er en massageform, hvor man inkorporerer nordlysmasage med klangmassage. Efter at have givet nordlysmassage på forsiden af kroppen,  får man klangmassage, og når man har givet bagsiden af kroppen massage, giver man klang med skålene. Undervejs gør man brug af den store 8 kg skål, som er under briksen. Den sender vibrationer op i kroppen, mens man modtager massagen. Massage med klang varer fra 1 1/2 til 2 timer. Den er intensiv og dybtgående. Sessionen koster 1000! 

 

 

Når der ikke er tider hos mig, kan i henvende jer til

– Klinikken Lysglimtet / Annelise Lundvang i Rødovre 

– Center for massage & development hos Gitte Theil i Ballerup