Kinesiologi/Touch for Health

Jeg tilbyder sessioner med: TFH – Touch for Health

Jeg giver sessioner i min klinik på min private adresse. En session starter ud med at finde et mål, som vi går ud fra. Derefter går vi i gang med at se, hvordan de store muskelgrupper har det. Her deltager klienten i lige så høj grad som mig – det er et gensidigt og ligeværdigt fysisk samarbejde. Vi arbejder stående, og hvis klienten ikke kan stå, ligger man på massagebrikken. Jeg ser og fornemmer, om der er lige meget styrke i musklerne, og det er klienten, der mærker, om der er lige meget styrke i musklerne. Hvis musklen på venstre side har mere energi end den på højre side, gennemgår vi enten reflekspunkterne, neurolymfatiske og/eller neurovaskulære punkter eller ser på tilhæftningen og udspringet for ikke at glemme medianbanerne.

Afsæt gerne 1 1/2 time – 2 timer til det første møde. Sessionen foregår på min private adresse på Dr. Abildgaards Alle 12, 1955 Frederiksberg. Her vil der være tid til at gennemgå sygdomsforløbet, tale målet igennem, gennemgå musklerne og få et glas vand eller en kop te.

En Session varer ca. 1 1/2 time og koster 850 kr. Anden gang 750 kr. 

 

 

Hvem er jeg? Jeg er touch for Health behandler, og  jeg er uddannet hos Anne Hiitola-Pedersen og The House of Kinesiologists i Allerød. Jeg dygtiggør mig inden for Touch for Health hos dem.

Hvad er touch for Health? Touch for Health fokuserer på det mentale, det emotionelle og det fysiske i at være menneske. Metoden får de to hjernehalve til at arbejde sammen, og den hjælper med at integrere bevægelser, forbedre koordinering af balancen, og frigør stress i musklerne.

Under en session gennemgår vi enten 14, 28 eller 42 muskler for at tjekke, hvordan kroppen har det. Ved at fokusere, undersøge og balancere musklerne med de neurolymfatiske punkter, de neurovaskulære punkter eller reflekspunkterne, får vi balanceret resten af kroppen: det neurologiske system, musklerne, emotionerne og det mentale. Med ganske lidt påvirkes ganske meget. Med touch for Health går man ind ad en bagvej. Man går uden om emotionerne og tankerne, og i stedet arbejder man med musklerne. De viser, hvor stressen/smerten sidder, og derfra bliver muskulaturen balanceret og dermed også resten af kroppen.

Metoden blev udviklet af den amerikanske kiropraktor George Goodheart i 1960’erne. Det var Kiropraktor John F Thie, der videreudviklede metoden, og han har skabt et meget enkelt system. Den rummer den vestlige og den østlige tankegang; anatomien, fysiologien, sygdomslæren & meridianbanerne med dens punkter.