Ernæringsterapi

Picture2

Er du syg, sløj eller er udfordret, så kan man understøtte kroppens trivsel. 

Jeg tilbyder ernæringsterapeutisk forløb. 

Jeg tager udgangspunkt i de udfordringer du har: tarmsygdomme, angst, stress, depression, diabetes 1  2. og 3. grad, hudlidelser, osteoporose og forstoppelse m.m – og vi arbejder derfra.

En session starter med, at vi gennemgår, hvad målet er og ser på, hvad der spises, og sammen gennemgår vi sygdomshistorien. Nogen gange går vi et led tilbage i generationen for at se hvordan vi kan tackle sygdommen, lindre smerten eller lære at håndtere den på bedste vis.

Den første konsultation varer ca. 2 timer, og prisen er 1000 kr.

Anden gang varer konsultationen ca. 1 – 1 1/2 time, og prisen er 850 kr.

 

Jeg opgraderer min viden ved at deltage i kurser på Center for Ernæring og Terapi,

 

Ernæring har jeg beskæftiget mig med de sidste 20 år, og jeg er stadigvæk forundret over, hvordan næring i dens enkelthed støtter op om det indre liv. At noget så elementært som en blodsukkerstabiliserende kost og tarmenes flora, og mikrobiotaen øger ens mentale, emotionelle og fysiske væren. Det fører til ro i hoved og krop, hvilket resulterer i mental sundhed.

1 million danskere har ondt i maven (tarmen):

Blandt de mest udbredte tarmsygdomme findes:
Morbus Crohn
Betændelsestilstand i tarmvæggen. Mindst 20.000 danskere. Større eller mindre stykker af tarmen hæver op og bliver fortykkede.
Colitis ulcerosa
Blødende tyktarmsbetændelse. Mindst 30.000 danskere. Tyktarmens slimhinde får sårdannelser med blødninger.
Irritabel tyktarm
Omkring 850.000 danskere. Hyppigere hos kvinder end hos mænd. Findes i flere varianter med forstoppelse, diarre eller vekslende.
Mikroskopisk kolit
Mikroskopisk betændelsestilstand i tyktarmens slimhinde. Op til 20.000 lider af sygdommen. Kronisk og vandig diarré fra 6- til 20 gange i døgnet. Periodisk krampagtige mavesmerter eller kvalme.