Coaching

C0959E67-1E0A-4F31-B880-5ADE2A8E274A

Coachingen foregår enten ved “walk & talk” eller hos mig i en stille og rolig atmosfære. Vi bruger 60 – 75 minutter på en samtale.

Jeg tager udgangspunkt i dig og hjælper dig med at finde dine potentialer og muligheder for at ændre din situation til noget optimalt. Mit mål er, at du efter endt coaching er mere afklaret og kan se nye muligheder/mål i livet.

Prisen er 850 kr. Som studerende eller pensionist 650 kr.

Det er dig, der bestemmer hvilket tema, dilemma der skal arbejdes med: hvad enten det er kriser i dit liv, udfordringer eller andre vanskeligheder du ønsker hjælp til.

Min erfaring er, at vi alle møder udfordringer og må træffe svære beslutninger gennem livet – det er uundgåeligt. En coaching hos mig tager både udgangspunkt i, hvor du er og bygger videre derfra. Oftest kigger man tilbage i ens liv og for at finde vejen frem. Det er en fremadrettet proces, hvor der er fokus på den retning, du ønsker at bevæge dig i. Et optimalt forløb frigiver energi, skaber mental sundhed og støtter dig i en bæredygtig livsstil – til gavn for dig, dine kære og dine omgivelser.

Jeg er åben, nærværende, engageret og bruger min egen livserfaring i en coachsession, og har jeg tavshedspligt.